Деца от 10 страни пристигат за най – големия фестивал за танцово изкуство „Grand dance academy“ в комплекс „Камчия“

август 6, 2019by admin0
12.jpg

Над 150 деца от 10 държави пристигат в „Камчия“ за четвъртото издание на Международния детски фестивал за танцово изкуство „Grand dance academy“, организиран от Музикално – продуцентска компания Joker Media Entertainment, със съдействието на МОСКОВСКАТА ДЪРЖАВНА АКАДЕМИЯ ПО ХОРЕОГРАФИЯ (The Bolshoi Ballet Academy) и Комплекс „Камчия“, под патронажа на Министерство на културата на България.

В продължение на две седмици, от 31 юли до 12 август, деца от 6 до 19 години ще участват в майсторски класове, водени от най-добрите световни балетмайстори и преподаватели по балет от Академията на Большой театр. За първи път тази година в рамките на Фестивала в „Камчия“ ще се проведе и специален подготвителен клас по класически балет за деца от 6 до 8 години.

През последната седмица ще протече и фестивалната част, в която участниците ще се състезават в категориите – класически, народно – характерен и съвременен танц. На 11 август от 17:00ч. в киноконцертната зала Радуга на комплекс „Камчия“ ще се състои грандиозен гала – концерт, на който който ще бъдат връчени специални награди за най – добрите участници.

Заповядайте! Вход свободен!

Информация и заявки за участие: www.granddanceacademy.com

admin