За Русия с любов!

юни 12, 2019by admin0
12-июня-день-россии.jpg

С празничен концерт под наслов „За Русия с любов“ в комплекс „Камчия“ бе отбелязан Денят на Русия. Над 300 деца от Русия и България, присъстваха на събитието посветено на официалния празник на Руската федерация, определен с президентски указ на 2 юни 1994 година.

Концертът започна с официално приветствие от изпълнителния директор на Комплекс „Камчия“ – Николай Недялков, който поздрави всички присъстващи с празника и отправи пожелание за дългогодишно Българо – Руско сътрудничество.

Специална изненада за всички присъстващи бе видеопоздрав за „Камчия“ отправен от най – големия в света детски център „Артек“, който работи съвместно с „Камчия“ по проект за културен обмен „Артек – Камчия“.

Учениците от Частно средно училище „Юрий Гагарин“ в „Камчия“ също подготвиха видео, в което поздравяват децата от „Артек“ с празника.

Гостите на събитието успяха да се насладят на празничната програма, в която участие взеха учениците от Частно средно училище „Юрий Гагарин“ в „Камчия“, извесният Санкт Петербургски ансамбъл «Ритмы века» както и децата от детските лагерни смени в комплекса.

admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *