„ЗВЕЗДНА КАМЧИЯ“

юли 7, 2019by admin0
DSC_3701-1280x909.jpg

Звездно откриване на първия по рода си Международен фестивал на детското творчество „Звездите в Камчия“, се проведе на плажа пред обновения ресторант на комплекса –  „Река Море Океан“, намиращ се на метри от морето.

Фестивалът бе открит с тържествена церемония, на която изпълнителният директор на комплекс „Камчия“ – Николай Недялков и креативният директор на комплекса – Светлана Столповских, „отрязаха лентата“ на обновения Панорамен ресторант „Река Море Океан“ и дадоха началото на Международния фестивал.

Над 500 деца, сред които и участниците в най – големия Международен лагер по карате киокушин, станаха част от Международния фестивал, който дава възможност на всяко едно дете да се изяви на голямата сцена. Изпълнителният директор на „Камчия“ – Николай Недялков връчи специални награди за почивка във Вилно селище „Камчия“, на пет млади надежди в карате киокушина, които вече имат зад гърба си над 100 европейски и световни победи.

Така бе дадено началото на „ЗВЕЗДИТЕ В КАМЧИЯ“, където талантливите деца пяха, танцуваха и се забавляваха. Особено важен бе моментът на награждаването на участниците във фестивала. Всички деца получиха дипломи и награди, а на безапелационния победител, креативният директор на комплекс „Камчия“ – Светлана Столповских, подари безплатно участие в най – новата програма на комплекса – „АКАДЕМИЯ ШОУБИЗНЕС“. В нея талантливи деца от цял свят ще имат възможността да бъдат обучавани от експерти в областта на шоубизнеса и да развият своя потенциал на „ЗВЕЗДИ“.

След края на фестивала, за всички участници бе подготвена празнична вечеря в обновения Панорамен ресторант на брега на морето „Река Море Океан“, където гостите се насладиха на разнообразна интернационална кухня – от морски деликатеси до най – сладките изкушения.

Само след две седмици предстои второто издание на Международния фестивал „Звездите в Камчия“, а до тогава всички деца, които са на лагер в „Камчия“ ще събират незабравими спомени от своето детство!

DSC_3704
DSC_3712
DSC_3719
DSC_3803
DSC_3840
DSC_3858
DSC_4171
DSC_4196
DSC_4199

admin