КУЛТУРНА ПРОГРАМА

Ярките колоритни празници, посветени на датите на международните фестивали, в края на всяка седмица предоставят възможност да се общува на различни езици и да се създават нови приятелства.Празници, посветени  на датите на международните фестивали в света:

1 смяна

9 юни –  Празник на киното, посветен на кинофестивала в Кан.

Вдъхновявайки се от кинофеставила в Кан, децата ще заснемат видеоклип за «Камчия». Като разполагат с възможностите на звукозаписно студио и апаратна на режисьора, участниците ще придобият опит в режисурата, операторската работа и монтажа.

2 смяна

23 юни – Празник на слънцето, посветен на международния Фестивал в Перу. 

В хода на подготовката за празника децата ще получат представа за богатствата на българския фолклор:  танци, песни, свирене на народни инструменти и даже танци на въглени. Децата ще могат да се  запознаят не само с националния колорит на България, но и ще разберат много нови неща за урожая и традициите на този плодороден край.

3 смяна

7 юли – Празник на огньовете и фенерите, посветен на Кьолнския международен фестивал на огньовете.

По време на провеждането на празника ще бъде демонстрирано светлинно шоу с участие на популярен DJ, танцьори, изпълняващи съвременни танци в екстравагантни костюми на фона на балканска музика в съвременен аранжимент. Шоуто ще бъде съпровождано от фойерверки и парад на корабчета, украсени с фенери.

4 cмяна

21 юли – Фестивал на маските и балоните, посветен на международния фестивал Фиеста дем Редентор във Венеция.

В процеса на подоготовката децата сами ще създадат венециански маски. Вечерта, в деня на фестивала, участниците са длъжни да изобразят случващото се в този момент действие. Като угощение – пици и напитки, приготвени по италиански рецепти. В края на празника ще бъдат наречени „най-хубавата маска“ на вечерта и „най-хубавото изображение“.

5 смяна

4 август – Бразилски Карнавал, посветен  на международния бразилски празник на танците и веселието.                                       

 Победителите от кастинга за «най-добър танцьор» ще се борят за званието крал и кралица на вечерта.  Карнавалът  ще се проведе с празнично шествие по цялата територия на Камчия на фона на популярни бразилски мелодии с ярки костюми.

6 смяна

18 август – Български Празник на урожая и цветовете, посветен на индийския фестивал на цветовете.

 Децата ще усвоят основите на флористиката, ще се научат да създават уникални авангардни композиции от зеленчуци и плодове. Празник на цветовете (посветен на индийския фестивал на цветовете).

ФЕСТИВАЛ «ЗВЕЗДИТЕ В КАМЧИЯ»!
В новия летен сезон 2020 г. «Камчия» ще проведе ВТОРИЯ Международен многожанров фестивал на изпълнителското изкуство «Звездите в Камчия»! Той ще се провежда в края на всяка смяна преди отпътуването на участниците в програмата.

2-ри МЕЖДУНАРОДЕН МНОГОЖАНРОВ ФЕСТИВАЛ НА ИЗПЪЛНИТЕЛСКОТО ИЗКУСТВО «ЗВЕЗДИТЕ В КАМЧИЯ»!

+ Видове конкурсни програми: вокал, хореография, инструментална музика, театър, цирково изкуство, изобразително изкуство, театър на модата, оригинален жанр, професионална фотография (жанрова и постановъчна)
+ Финала на всеки фестивал ще посети популярна Звезда на руската естрада!
+ Победителят във фестивала ще има възможност за съвместно изпълнение на един от хитовете с поканената звезда.

Да вземат участие в конкурсната програма на фестивала могат участниците от нашата авторска АКАДЕМИЯ „ШОУБИЗНЕС„ , като изпратят свои видео и фото материали, а също така информация за себе си на сайта:
FESTIVAL – KAMCHIA


ОТДЕЛ ПРОДАЖБИ[email protected] Teл: +359 52 300 280