Над 1500 човека ще открият летния сезон в „Камчия“ !

май 31, 2019by admin0
FJ7A3906-Large-Copy-1280x853.jpg

Летният сезон в Комплекс „Камчия“ ще бъде официално открит на 4 юни 2019г. с грандиозен концерт на метри от морето, в уникалния за България Амфитеатър на комплекса. Над 1500 души от пет страни от цяла Европа ще станат част от събитието, което се провежда за 16-та поредна година.

Официални гости на откриването ще бъдат Ген. консул на Руската Федерация  във Варна –   Владимир Климанов и кметът  на община Аврен  –  Емануил Манолов, а концертът ще започне с приветствие от изпълнителния директор на Комплекс „Камчия“  – Николай Недялков.

Всички гости ще могат да се насладят на уникалната културна програма, в която участие ще вземат над 1000 талантливи деца, които са част от Европейския младежки музикален фестивал „Силата на песента“, провеждащ се в Комплекс „Камчия“.

Учениците от Частно средно училище „Юрий Гагарин“ в „Камчия“ също ще се включат в програмата, а участниците в първата за сезона детска лагерна смяна „New media“ ще се насладят на зрелищното събитие, което ще бъде само началото от техния незабравим двуседмичен лагер в комплекса.

Заповядайте и вие на 4 юни 2019г. от 17:00ч. в Амфитеатъра на Комплекс „Камчия“ !

admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *