ОТКРИВАНЕ НА ПЪРВАТА АКАДЕМИЯ ПО ШОУБИЗНЕС В „Камчия“!

юли 18, 2019by admin0
FJ7A5962-1280x853.jpg

Комплекс „Камчия“ е известен със своите лагерни смени, в които деца от цял свят се обучават, забавляват и творят  сред зеленината и чистия въздух на природен парк „Камчия“,  ръководени от екип от професионалисти.

За първи път тази година в комплекс  „Камчия“ се провежда академия „ШОУБИЗНЕС“, която е част от авторската детска смяна „Звездите в Камчия“. Ръководител на академията е популярната руска певица и продуцент Светлана Столповских, която дълги години е работила в едно от най – известните руски ТВ предавания „Фабрика за звезди“.

В продължение на две седмици децата, които участват в академията ще бъдат обучавани под ръководството на Светлана Столповских на актьорско майсторство, хореография, пеене, развитие на творческите умения и поведение пред публика. Децата ще имат и специални мастър  класове по журналистика и PR.

Академията ще завърши с грандиозен гала – концерт, в който всички деца ще демонстрират това, което са научили по време на смяната и ще получат дипломи и сертификати за участие.

Детски лагери „Камчия“ – столицата на щастливото детство!

admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *