Светлана Столповских и звездите в „Камчия“ – на турне по родното Черноморие

юли 29, 2019by admin0
DSC_3935-1-1-1280x967.jpg

Комплекс „Камчия“ е известен със своите лагерни смени, в които деца от цял свят се обучават, забавляват и творят сред зеленината и чистия въздух на природен парк „Камчия“,  ръководени от екип от професионалисти.

За първи път тази година в комплекс  „Камчия“ се провежда академия „ШОУБИЗНЕС“, която е част от авторската детска смяна „Звездите в Камчия“. Ръководител на академията е популярната руска певица и продуцент Светлана Столповских, която дълги години е била част от едно от най – известните руски ТВ предавания „Фабрика за звезди“. В продължение на две седмици децата, които участват в академията бяха обучавани под ръководството на Светлана Столповских на актьорско майсторство, хореография, пеене, развитие на творческите умения и поведение пред публика.

На 31 юли руската звезда заедно с талантливите деца на „Камчия“, учениците от Частно средно училище „Юрий Гагарин“ в комплекс „Камчия“ и известният аниматорски колектив „Легенда“, тръгват на двудневно турне в градовете Бяла, Обзор и Несебър. В продължение на два дни, зрителите ще се насладят на грандиозни концерти, в които популярната звезда и талантливите деца от комплекс „Камчия“ ще оставят публиката без дъх.

Не пропускайте! Вход – свободен!

31.07.2019г. – 18:30  –  Обзор, Амфитеатър

31.07.2019г. – 20:00 –   Бяла, площад „Европа“ 

01.08.2019г. – 21:00  –  Несебър, площад  „Жулиета Шишманова“ 

admin